Menu Sluiten

Vertelwandeling

Stelt u zich eens voor… U loopt met een groep mensen door een schemerig bos en ineens duikt daar de gestalte van Hendrik Piepke op, die u vertelt over zijn bekering tot Brave Hendrik. Of bij een oude wilg, hoort u het verhaal over die Reus die in het veen is gejaagd door de bange buurtbewoners en wat er toen allemaal gebeurde. Dat wilt u graag weten..

Wandelen en vertellen gaat uitstekend samen. Voor diverse clubs hebben we vertellers gekoppeld aan een wandeling. Heeft u een leuke wandeltocht van circa 6 kilometer, dan vinden wij drie vertellers en mooie locatie om een verhaal te vertellen.
Na afloop muziek rond het kampvuur, het kan allemaal.

Meer weten, mail naar info@komopverhoal.nl

Nico Boele – Staatbosbeheer Westerkwartier:  Laatst hebben we met 20 personen over het Bloode Fouttenpad gewandeld en verteld over de natuur in dit gebied. Onderweg kwamen we steeds een verteller tegen, die een verhaal vertelde dat in deze omgeving kon spelen. Fantastische ervaring en zelfs de Belgische gasten konden de Westerkwartier vertellers goed begrijpen.  Na afloop lekker rond het kampvuur gezeten met muziek, heerlijke hapjes en een lekker glas wijn. Simpelweg genieten van het mooie Westerkwartier(s).