Menu Sluiten

Er was eens.. een verhoal

Kom op verhoal

Verhalen vertellen is een oude traditie, die in de moderne wereld is ingeruild voor TV, internet, Twitter en wat al niet meer. Maar we missen nu wel iets! Want wat is er meer ontspannend en gezellig als rustig zitten te luisteren naar een verteller die je meeneemt in zijn of haar verhaal. De woorden en lichaamstaal van de verteller zetten je fantasie in gang. Daar waar de verteller het podium opklimt, het publiek inkijkt en zijn keel schraapt……. daar begint de magie!

De leden  van ‘Vertellerscollectief Kom op Verhoal’ brengen ‘het verhaal’ terug in de streekcultuur van het Westerkwartier. Voor wie het maar horen wil vertellen ze in de streektaal of in het Nederlands, de mooiste verhalen over heksen en tovenaars, boefjes en helden. Hoe het ooit was, wat er nu is en hoe het in de toekomst kan worden.

Op deze plek vindt u informatie over de vertellers en hun verhalen. Hoe ze voor u, een boeiende en gezellige vertelavond kunnen verzorgen. Wilt u zelf vertellen of heeft u mooie vertelverhalen voor ons, neem contact op via:  info@komopverhoal.nl