Menu Sluiten

09/01/21 Reserveer kaarten voor ‘Sporen ien Vrijheid’

Op zotterdag 9 oktober 2021 speulen de vertellers van ‘Kom op Verhoal’ de veurstelling ‘Sporen ien Vrijheid’. De veurstelling is moakt ien 2020 en zol opvoerd worden noar aanleiding van 75 joar vrijheid. Natuurlek binnen  der een aantal Corona-moatregels van toepassing.

Reserveer n koart, stuur n mail noar info@mienwesterkwartier.nl en vermeld je noam en et tiedstip van de veurstelling.


LET OP :

  1. Voor een bezoek aan onze voorstellingen heb je een coronatoegangsbewijs nodig. Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Deze zet je met de CoronaCheck- app om in een QR-code die je bij de controle aan ons laat zien om toegang te krijgen tot de voorstelling. Je kunt ook toegang krijgen met een papieren bewijs.
  2. Houdt er rekening mee dat het drukker dan normaal kan zijn bij de kaartcontrole.
  3. Volg de instructies van de medewerkers van het Barontheater op.

‘Sporen ien vrijheid’

7 Verhoalen over wat vrijheid betekent! Ondersteund deur beelden en muziek heuren we de herinneringen van n Rötterdams jonkje, die as evacué noar t Westerkwartier kwam. We moaken een spannende overval op n distributiekantoor met en luustern noar t ontroerende verhoal van de veldwachter die t opnam veur de jeudse burgers. En ok verhoalen van volwassenen, die terugkieken op hun jeugd ien oorlogstied. Vrijheid is nog altied actueel, dat hemmen we vernommen met de Coronapandemie en dat het ok n plekje kregen ien : “Sporen ien vrijheid”.

Alle verhoalen worden verteld ien t Westerkwartiers.

Der binnen op 9 oktober twee veurstellings.

  • Matinee: aanvang 14:30 uur
  • Oavendveurstelling: aanvang 20:00 uur.

Entree: € 7,50 (incl. kop kovvie of thee). 

Barontheater, Verbindingsweg 9, Opende  — www.barontheater.nl —